WordPress

WordPress er det mest anvendte CMS til hjemmesider, og er at finde på over 30% af alle hjemmesider på nettet. WordPress er blevet så populært på grund af den høje brugervenlighed i systemet - og fordi det er gratis at benytte.

WordPress udvikler

Mulighederne i WordPress er uendelige. Selvom WordPress startede som et blog CMS (content management system), hvor det primært blev brugt af bloggere og mindre virksomheder, har det nu udviklet sig til at være en af de førende indenfor webshops og firmasider. Det er ikke uden grund at WordPress bruges på næsten 15% af verdens top 100 websites.

Jeg har udviklet utallige plugins og temaer, så hvis du er på jagt efter et mere unikt look eller en speciel tilpasning, som kræver noget teknisk eller grafisk snilde, så er du kommet til det helt rette sted. Det er som sagt kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan lave i WordPress. Så hvis du kunne tænke dig at få inputs til din idé, opsat en WordPress hjemmeside eller bare er på jagt efter et tilbud, er du meget velkommen til at kontakte mig.

WordPress SEO

Grundet sin størrelse er søgemaskinerne rigtig gode til at læse WordPress hjemmesider. Så hvis du bruger WordPress som CMS har du helt fra start af, en fordel i forhold til dine konkurrenter. Derudover kan man tilføje en række plugins og modificeringer, som gør at forspringet bliver endnu større. Modsat andre CMS-systemer, findes der en laaang række gratis plugins. Disse plugins kan hjælpe dig med at optimere din SEO. Det er blandt andet muligt at hente gratis plugins til hastighedsoptimering, meta-tag optimering, schema markup, popups og andre CRO tiltag.

Du har altså en klar fordel som WordPress bruger, og hvis du udnytter og optimere din side korrekt, kan du få flere besøgende og salg igennem din hjemmeside.

Fordele ved WordPress

Der er en lang række fordele ved at vælge WordPress CMS, til din næste hjemmeside. Som jeg allerede har været inde over, får du et kæmpe forspring i Google og de andre søgemaskiner.

Derudover er det langt nemmere at finde udviklere til systemet, da det er så populært. Du er dermed bedre stillet, hvis du ønsker at skifte webmaster eller blot ønsker en billigere løsning.

WordPress sider er meget skalerbare, hvilket gør at du ikke behøver at skifte CMS hvis du beslutter dig for senere i processen at tilknytte en webshop, blog eller noget helt tredje til din side.

Der findes ufatteligt mange gratis plugins og gratis temaer, som gør at du let og simpelt kan tilpasse din side som du ønsker.